Maskin og Konsult AS signerte ny agenturavtale:

Komplett forhandler for Kennametal i Norge

Importøren ønsket å utvide kundekretsen til veisektoren og gruvedrift.

Hege Å. Andresen i Maskin og Konsult er klar for nye utfordringer og nytt agentur.
Hege Å. Andresen i Maskin og Konsult er klar for nye utfordringer og nytt agentur.
Sist oppdatert

Fram til nå har kundemassen bestått av maskinentreprenører, rivnings- og demoleringsaktører, anleggsmaskinforhandlere, kommuner og statlige etater.

- Vi ønsket oss et bredere nedslagsfelt og vil nå også jobbe mot blant annet veiutvikling og gruvedrift. Maskin og Konsult får et betydelig nytt ben å stå på, forklarer daglig leder Hege Å Andresen hos Maskin og Konsult i en pressemelding.

Hun forklarer at de har vært på utkikk etter et nytt agentur en stund, og ble beæret over henvendelsen fra Kennametal. 

Verdensomspennende

Kennametal leverer et stort utvalg av hardmetall pigger samt andre slitedeler for både vei-vedlikehold, demolering, gjenvinning, asfalt-fresing, gruvedrift og industri. De er verdens-ledende, og kjent for gode produkter med god levetid.

Dette omfatter også slikt som transportbånd, rulle-opplagringer.

Det globale amerikanske selskapet Kennametal Inc. får med denne avtalen egen forhandler i Norge. Med samarbeidsavtaler i over 60 land, var det nå tid for å få Norge med på kartet.

Rokla GmbH har valgt å bruke pigger fra Kennametal på sine freser.
Rokla GmbH har valgt å bruke pigger fra Kennametal på sine freser.

Kjent merkevare

Maskin og Konsult har i en årrekke solgt hydraulisk drevne freser for bruk på gravemaskiner. Det er Kennametal sine hardmetall-pigger som sitter på Rockwheel-fresene. Deler av produktspekteret til Kennametal er allerede velkjent.

- Vi får besøk fra Kennametal i midten av juli for første runde med produktopplæring. Vi vil i første omgang fokusere på produktene rettet mot veivedlikehold og veiutbygging.

Markedenes behov for slitedeler er jevnt til stede, og det blir spennende for oss å lære om nye produkter og bransjeområder, avslutter Andresen.

Denne saken ble første gang publisert 11/06 2015, og sist oppdatert 06/04 2017