Lærling vant fabrikkbesøk til England

Under årets NNBA 2016 (Nord Norsk Bygg- og Anleggsmesse) kjørte Pon Equipment lærlingekonkurranse, hvor vinneren vant fabrikkbesøk til Caterpillar Visitor & Training Center (VTS) i Leicester, England.

«Den kuleste maskinen som ble vist frem var Cat traktorgraveren. Dette er fordi det er en maskin vi ikke har så mange av i Norge,» forteller en fornøyd Petter.
«Den kuleste maskinen som ble vist frem var Cat traktorgraveren. Dette er fordi det er en maskin vi ikke har så mange av i Norge,» forteller en fornøyd Petter. Foto: Pon
Sist oppdatert

Den heldige vinneren av turen var Petter Steen (19) som bor i Harstad. Petter tok fagprøven i august, og fikk etter endt lærlingtid jobb hos Harstad Maskin hvor han til vanlig kjører en 15 tonns gravemaskin.

 «Det var kompisen min som meldte meg på konkurransen, så jeg ble ganske overrasket da jeg vant» forteller Petter i en pressemelding Pon har sendt ut.

Petter var fornøyd med fabrikkbesøket, og synes det var interessant å se hvilke nyheter som kommer fra Cat. Han synes også det var interessant å se på hvor mye forskjellig tilleggsutstyr man kan få til anleggsmaskinene, og da spesielt det utstyret som vi ikke ser så mye til i Norge.

Petter var på tur i november sammen med 25 Pon kunder. På Caterpillar VTS var det guidet tur inne på Caterpillarfabrikken. Det var også produktopplæring og prøvekjøring av flere gravemaskiner, hjullastere, telehandlere og skidsteer.
Petter var på tur i november sammen med 25 Pon kunder. På Caterpillar VTS var det guidet tur inne på Caterpillarfabrikken. Det var også produktopplæring og prøvekjøring av flere gravemaskiner, hjullastere, telehandlere og skidsteer. Foto: Pon

Denne saken ble første gang publisert 05/12 2016, og sist oppdatert 06/04 2017