Kompakt hjullaster:

Introduserer "nye maskiner til bruktpris"

Hardlife lanserer kinesisk prisaggresiv hjullaster med masse utstyr

Mye for pengene, er hovedfokus på den kinesiske WL12 og WL08.
Mye for pengene, er hovedfokus på den kinesiske WL12 og WL08. Foto: Hardlife
Publisert Oppdatert

Frode Iversen, Styreleder i Hardlife Group International, uttrykker i en pressemelding:

- Vi jobbet med Kinesiske maskiner for 15 år siden og måtte gjennomgå mange barnesykdommer. Den gangen sa vi at Kineserne trengte minst 10 år for å komme seg opp til vestlig standard og valgte å sitte på gjerdet.

Nå 15 år senere er han overbevist om at de har klart dette. Fortsatt levererer de til meget gunstige priser men kvalitieten er han blitt tryggere på.

- Selv annerkjente merker, som vi alle tror er Japansk eller vestlige, blir nå helt eller delvis produsert i Kina uten at engang kunden er klar over det

Hardlife gruppen har forsatt veksten både i Europa og i Norge og blir en Gasellebedrift for tredje år på rad i år
Hardlife gruppen har forsatt veksten både i Europa og i Norge og blir en Gasellebedrift for tredje år på rad i år Foto: Hardlife

Maskinene er produsert i Kina og skal være kraftig modifisert og tilpasset for det Europeiske og Norske markedet. De er tenkt som redskapsbærere med flere funksjoner og vil passe for mindre entreprenører og byggmestere, gårdbukere, samt anleggsgartnere.

Standard maskiner er oppgradert med tanke på isolasjon og varme, ryggekamera, LED arbeidslys, hurtigfeste Euro 8, samt ektra hydrauliske uttak bade foran og bak på maskinen.

Standardmodellene kan oppgraderes til Yanmar- eller Briggs-motor.