23948sdkhjf

Nytt merke fra Mineralteknikk:: Lanserer Rockster i Norge

Mineralteknikk AS lanserer Rockster mobile slagknusere for asfalt- og betonggjenvinning

Mineralteknikk AS i Sandnes representerer Østerrikske Rockster i det norske markedet.

Skal fokusere på økningen innen resirkulering og gjenvinning av returmasser, i følge en pressemelding.

Nå lanserer Sandnes-firmaet Mineralteknikk AS merket Rockster (Kormann Rockster Recycler GmbH).

Rockster har allerede produsert denne typen maskiner siden 2004, og har spesielt de senere årene bemerket seg tungt internasjonalt med flere patenter, priser og annerkjennelse, heter det i pressemeldingen.

Samarbeid med Keestrack

Rockster har i mange år hatt ett utvidet samarbeid med den belgiske sikteverksprodusenten Keestrack. Dette innebærer blant annet at Rockster leverer hele Keestracks spekter av sikteverk i sine farger og med sin logo. Mineralteknikk kan dermed tilby ett bredt utvalg av velutprøvd mobilt knuse- og sikteutstyr.

Kompakt design

Salgssjef i Mineralteknikk Peder Kvamme har stor tro på de nye produktene.

- Rockster har spesialisert seg på kompakt design, og maskin-rangen går over 3 slagknusermodeller fra R700S (19,3 tonn) til R1100S (34,5 tonn). I tillegg kan maskinene utstyres med demonterbar «hengesikt» og returtransportører for kjøring i «lukket krets» med retur av overstørrelse tilbake til knuser, forklarer han.

Hybrid under utvikling

Rockster driver i dag ett tett samarbeid med franske storentreprenøren Eurovia for å videreutvikle en full-hybrid modell. Eurovia har i dag to hybride maskiner under utprøving som allerede har vært i drift ett års tid. Det er noe usikkert når maskinene med hybrid drift kan tilbys til det norske markedet sier Kvamme, men håper og ha godt nytt utover i 2016. Frem til da leveres maskinene med full hydrostatisk drift (diesel-hydraulisk) med Volvo steg 4f motorer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078