Her er Ranger Thunder

Ford lanserer mer eksklusiv Ranger - produserer 4500 eksemplarer.

Ranger Thunder kommer også med rulledeksel i sort aluminium og en helt ny lasteskiller til planet.
Ranger Thunder kommer også med rulledeksel i sort aluminium og en helt ny lasteskiller til planet. Foto: Ford
Publisert Oppdatert

Den nye spesialmodellen vil være klar for levering på sensommeren, og det produseres bare 4500 eksemplarer av den.

Nye Ranger Thunder kommer som en ferdig spekka pickup utover sensommeren.
Nye Ranger Thunder kommer som en ferdig spekka pickup utover sensommeren. Foto: Ford

Ford Ranger Thunder skal by på et mer eksklusivt interiør og eksteriør. Mye av det mest populære ekstrautstyret blir også standard på spesialmodellen.

Pickup-salget til og med april:

Ranger er mestselgende pickup så langt i år med 321 registreringer foran Amarok med 266, Hilux med 245, D-Max med 139, Navara med 99, L200 med 75 og RextonSports med 17.

Ranger Thunder bygger på Fords svært populære Ranger Wildtrak.

Rangers Bi-turbo 2-liters EcoBlue dieselmotor har vi allerede gitt skryt. Og sammen med Fords 10-trinns automatgirkasse blir det en god kombinasjon.
Rangers Bi-turbo 2-liters EcoBlue dieselmotor har vi allerede gitt skryt. Og sammen med Fords 10-trinns automatgirkasse blir det en god kombinasjon. Foto: Ford
Brede stigtrinn, ikke ulikt Ranger Raptor.
Brede stigtrinn, ikke ulikt Ranger Raptor. Foto: Ford
Ebony Black farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene.
Ebony Black farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene. Foto: Ford

Med lakkfargen Sea Grey, eksklusive 18 tommers svarte aluminumsfelger og Ebony Black farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene. Tøffe røde detaljer i grillen og på sportsbøylen, Thunder-logoer med en tredimensjonal effekt og Ranger-logoen er utført i en matt svart farge.

18 tommers svarte aluminumsfelger.
18 tommers svarte aluminumsfelger. Foto: Ford

LED-lyskastere med mørk innramming er også standard, det samme er rulledeksel i sort aluminium og en helt ny lasteskiller til planet.

Ebony-skinnseter med rød «Thunder»-søm. Den røde sømmen går også igjen på ratt, instrumentpanel og flere andre steder i kupeen. Svarte eksklusive tekstilgulvmatter med Thunder-logo er også standard. Det samme er terskelbelysning
Ebony-skinnseter med rød «Thunder»-søm. Den røde sømmen går også igjen på ratt, instrumentpanel og flere andre steder i kupeen. Svarte eksklusive tekstilgulvmatter med Thunder-logo er også standard. Det samme er terskelbelysning Foto: Ford

Nyttelast og hengervekt forblir lik, som betyr hengervekt på opptil 3500 kg og nyttelast på over 1 tonn.

– Dette er en pickup med et enda tøffere utseende for de kundene som ikke er redde for å bli lagt merke til. Nye Ranger Thunder står ut i mengden. Samtidig er den like anvendelig og praktisk som den er komfortabel, stilig og tøff. Dette er en modell som vil gjøre Ranger enda mer attraktiv for flere nordmenn, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.