Vises på Vei og anlegg:

Neste generasjons maskinstyringspanel

Det er utviklet for bruk i alle maskinstyringsapplikasjoner i Leicas iCON-serie

Kontrollpanelet er bygget på en 8-tommers lyssterk multitouchskjerm i fullfarge og har bakbelyste knapper. Foto: Produsent
Kontrollpanelet er bygget på en 8-tommers lyssterk multitouchskjerm i fullfarge og har bakbelyste knapper. Foto: Produsent
Sist oppdatert

For mange vil Vei og Anlegg være det første stedet de kan stifte bekjentskap med panelet, men det ble lansert i mars allerede.

- Vi vil fronte MCP80 på messa, det er nå vårt offisielle 3D panel fra og med 27mars, forklarer Petter Heyerdahl, produktansvarlig hos Leica Geosystems Norge.

Leica Geosystems har presentert det nye kontrollpanelet Leica MCP80.

Det er utviklet for bruk i alle maskinstyringsapplikasjoner i Leicas iCON-serie.

Det er trådløst og utstyrt med både multitouchskjerm og fysiske knapper, for å passe alle maskinførere og alle maskintyper

– Takket være det nye MCP80-panelet trenger maskinførerne bare å lære seg å bruke et eneste kontrollpanel, selv om de arbeider med maskinstyring i flere ulike maskiner. Det sparer både tid og gjør arbeidet enklere, forteller han.

Festes på dokkingstasjon

Å sette kontrollpanelet på plass ved oppstart er enkelt og tar bare noen sekunder, og når arbeidsdagen er slutt, er det like lett å ta bort kontrollpanelet, for å ta det med og oppbevare det trygt over natten.

Både kontrollpanelet og dokkingstasjonen er laget for å tåle en trøkk. De er støv- og vanntette og konstruert for å klare drift i tøffeste miljøene du kan tenke deg. Kontrollpanelet MCP80 har IP66 og dokkingstasjonen MDS10 har IP67-klassifisering, forklarer Heyerdahl.

Abonner på AnleggsMagasinet