Leos første graver

Og Volvo Maskins yngste maskinkunde noensinne.

Leo Stol (3 år) har klart å bli Volvo Maskins yngste kunde noensinne, her er maskinkjøpet i boks med et handshake med Lars Dahle i Volvo Maskin.
Leo Stol (3 år) har klart å bli Volvo Maskins yngste kunde noensinne, her er maskinkjøpet i boks med et handshake med Lars Dahle i Volvo Maskin. Foto: Fredrik Saugstad
Publisert Oppdatert

Dere har sikkert sett Youtube-videoen av de to Volvo-graverne som parer seg, får et graver-egg som klekkes til en liten Volvo-graver?

Bleie-avtalen

Den har i hvert fall Leo Stol (3 år) fått med seg. Han gjorde en deal med faren Geir Olav Stol (sønnen til Paul Stol) om at han skulle få en «sånn gravemaskin» så fort han ble ferdig med bleier, en avtale faren så seg nødt til å innfri under Mefa 2019.

Lot seg ikke lure

Det ble gjort forsøk på å spare en god del tusenlapper på å kjøpe en kinesisk minigraver, men Leo lot seg ikke lure. Han visste godt hvordan fargekombinasjonen maskinen skulle ha.

Dermed kunne Lars Dahle, demofører og opplæringsekspert i Volvo Maskin notere seg et gravemaskinsalg til hans yngste kunde noensinne under messas første dag.

Leo Stol så ut til å være fornøyd med maskinen så langt, særlig ble tuten testet inngående.
Leo Stol så ut til å være fornøyd med maskinen så langt, særlig ble tuten testet inngående. Foto: Fredrik Saugstad
Starten på noe stort?
Starten på noe stort? Foto: Fredrik Saugstad