Pon Equipment:

«Maskiner for alle»

Pon Equipment lanserer et nytt bruktkonsept som skal sørge for at det blir enklere å kjøpe maskiner til ethvert behov og enhver lommebok.

Det nye bruktkonseptet til Pon Equipment skal gjøre det enklere for kundene å velge maskin.
Det nye bruktkonseptet til Pon Equipment skal gjøre det enklere for kundene å velge maskin.
Publisert Oppdatert

Bruktsalget i Pon Equipment går i full fart og for å hjelpe kundene med å velge riktig maskin, lanserer Pon Equipment nå det nye bruktkonsept som de kaller «Pon used machines for all», eller på norsk - maskiner for alle.

- Konseptet er utviklet med kunden i fokus. Tanken bak er at det skal være enklere for kundene å velge rett maskin til rett pris, sier salgssjef for brukte maskiner i Norge, Thomas Brodshaug.

Det nye konseptet dreier seg om at alle bruktmaskiner faller inn under én av tre kategorier. Den første kategorien er Cat Certified Used. Disse maskinene beskrives som "helt nye bruktmaskiner" og har gjennomgått grundige inspeksjoner etter Caterpillars standarder og selges med garanti. Mellomkategorien er noe eldre, verifiserte maskiner av Pon, Pon Verified Used. Også disse maskinene har garanti. Den siste kategorien, Pon Fair Used, er rimelige maskiner som selges "som de er".

Bedre oversikt

De tre kategoriene er i følge Pon Equipment inspirert av kundenes ønsker. Flere intervjurunder i Norge, Sverige, Danmark og Nederland er gjennomført, og responsen fra kundene er at de ønsker en mer oversiktlig bruktstall og at det skal være enklere å finne riktig maskin.

- Ved å lytte til kundene fant vi ut at Cat Certified Used ikke nødvendigvis passer for alle. Mange ønsker flere alternativer, avhengig av hvordan maskinen skal brukes. I tillegg til kvalitetskategorien Cat Certified Used, fant vi ut at kundene også ønsket rimeligere alternativer på noe eldre maskiner, både med og uten garanti og inspeksjoner. Et team på tvers av Pon Equipment-landene har jobbet seg frem til dette nye konseptet og vi er veldig fornøyde. Dette kommer til å gjøre det mye enklere for kundene å velge maskin, sier Bastiaan Snick, direktør for Rental og Used i Skandinavia og Nederland.