McCloskey til Gitmark

McCloskey International har valgt Magne Gitmark & Co AS i Lillesand som eksklusiv forhandler i Norge.

Produktporteføljen består i dag av kompaktorer, suge- og spylebiler, flishuggere, kverner, sikteverk og kompostmaskiner osv.
Produktporteføljen består i dag av kompaktorer, suge- og spylebiler, flishuggere, kverner, sikteverk og kompostmaskiner osv. Foto: McCloskey
Sist oppdatert

Gitmark satser på McCloskey grunnet en overbevisende soliditet og et komplett maskinprogram bestående av steinknusere, et stort utvalg av sikteverk og massetransportører i tillegg til vaskeutstyr for sand og stein, heter det i en pressemelding.

Irsk-kanadisk

McCloskey produserer maskiner for grus og bergverksmarkedet over hele verden og er et Nord-Irsk / Kanadisk selskap som har produsert maskiner siden 1980 tallet. Hovedfabrikken som produserer sikteverk og enkelte steinknusermodeller er lokalisert i hjertet av Nord Irland der produksjonen av maskiner for pukk, grus- og bergverksindustri har lange tradisjoner.

Filosofien og teknologien til McCloskey er å lage driftssikre maskiner med stor slitestyrke for å tåle store belastinger.

Utfyllende

Produktene fra McCloskey er utfyllende for oss da de leverer maskiner som flere av våre kunder etterspør og som vi frem til i dag ikke har hatt i produktporteføljen vår. Å ta steget inn i bergverksbransjen med maskiner for knusing og sikting føles riktig for oss siden vi allerede er godt kjent med tilsvarende utstyr innen gjenvinningsbransjen, uttaler Thomas Helle i Magne & Gitmark & Co.

 

Firmaet Magne Gitmark & Co er det nok mange som kjenner til i bransjen.

De har over 50 års fartstid som maskinforhandler i Norge. Gitmark  startet på 60 –tallet med salg av småmaskiner for landbruket og på 70-tallet med kompressorer (AMA) og fjellboringsmaskiner (Geita).

Siden starten har firmaet vokst fra 2 til 29 ansatte. Frem til i dag har firmaets hovedfokus vært salg, service og ettermarked på maskiner og utstyr for private og offentlige kunder innen gjenvinningsbransjen og kommunalteknisk sektor. Produktporteføljen består i dag av kompaktorer, suge- og spylebiler, flishuggere, kverner, sikteverk og kompostmaskiner osv.

 

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017