23948sdkhjf

Drivex:: Mer utstyr til vintervedlikehold

Drivex utvider sortimentet med produkter for landbrukstraktorer samtidig som de får på plass ytterligere en salgskanal.

For noen år siden lanserte Drivex et høvelblad for landbrukstraktorer og etter dette har det kommet til flere traktorprodukter.

Før 2015 inneholder Drivex’ traktorsortiment diagonal- og vikploger, sideplog, høvelblad, snø- og grusskuffer, sandspreder og grusstrengspreder. Alt styres av én enkelt kontrollenhet via Drivex’ eget styresystem MC2.
Nå lanseres Drivex SL275, en kraftig snølaster/snøfreser som drives via traktorens kraftuttak og som kan monteres enten foran eller bak på traktoren. Samtidig lanseres også en fres til bruk på hjullaster.

Hjullasterfres

Til hjullastere har Drivex kunnet tilby diagonal- og vikploger, sideplog, snø- og grusskuffer, planeringsskuffer, gaffelstativ, kranarmer, asfaltskjærere og opptakende feiemaskin. Nå lanserer Drivex en snølaster/snøfreser for bruk på hjullaster. Den bygger på samme chassis som traktorfresen SL275, men da med egen motor og med modellbetegnelsen SLE275

Drivex’ hjullastersortiment vil som tidligere distribueres via engcon Norge og selges via etablerte anleggsmaskinforhandlere rundt omkring i landet. Traktorsortiment vil distribueres via Mählers Norge og selges via etablerte traktor-/redskapsforhandlere rundt omkring i landet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126