Messa i nord gjennomføres likevel

Lynrask avklaring av hotellstreiken gjorde susen.

NNBA arrangeres som planlagt 10.-12.06.16 på Mandelasletta i Tromsø.
NNBA arrangeres som planlagt 10.-12.06.16 på Mandelasletta i Tromsø.
Sist oppdatert

Da ble det en lynrask avklaring av hotellstreiken, mindre enn et døgn etter at Nordnorsk bygg- og anleggsmesse (NNBA) ble besluttet utsatt. Løsningen av streiken kom overraskende, og partene har vært dyktige med å holde tett på kortene.

Det skriver arrangøren i en pressemelding som også forteller at de største og viktigste leverandørene til messen har bekreftet at de er positive til å få gjennomført messen som planlagt.

Dermed arrangeres NNBA 2016 som planlagt 10.-12.06.16 på Mandelasletta i Tromsø.  

Det er fortsatt mange detaljer som naturlig nok fortsatt må avklares, men vi er trygge på at det vil bli et godt arrangement selv om det kanskje må gjøres noen justeringer av programmet, forteller prosjektleder for NNBA 2016, Lars Erik Flygel.

- Vi håper jo også at de mer enn 150 påmeldte utstillerne blir fornøyd med dette, og fortsatt kan være med på å gjøre dette til et vellykket arrangement. Alle involverte vil nå bli kontaktet, og det praktiske arbeidet på messeområdet starter opp rett over helgen, avslutter han.

Vi har ikke greid å snuse opp noen signaler om at en løsning var i sikte selv om vi har snakket med svært mange nokså tett på prosessen.
Men det er selvfølgelig svært hyggelig at streiken nå er over! Etter dette har det vært jobbet hektisk med å avklare om det er praktisk mulig å reversere beslutningen. Selv om alle involverte allerede er informert om avlysning, måtte vi bare prøve å få «toget på skinnene igjen» når avklaringen kom så tett på utsettelsen, sier prosjektleder for NNBA 2016, Lars Erik Flygel.
Vi har ikke greid å snuse opp noen signaler om at en løsning var i sikte selv om vi har snakket med svært mange nokså tett på prosessen. Men det er selvfølgelig svært hyggelig at streiken nå er over! Etter dette har det vært jobbet hektisk med å avklare om det er praktisk mulig å reversere beslutningen. Selv om alle involverte allerede er informert om avlysning, måtte vi bare prøve å få «toget på skinnene igjen» når avklaringen kom så tett på utsettelsen, sier prosjektleder for NNBA 2016, Lars Erik Flygel.

Denne saken ble første gang publisert 21/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017