Mineralteknikk med Portafill

Skal satse på mobile sorteringsverk fra Portafill på det norske markedet.

Sist oppdatert

Mineralteknikk kompletterer satsingen på kompakte mobile sorteringsverk og knusere

Portafill fra Nord-Irland har lang erfaring med eksport av kompakte sikteverk produsert i egne lokaler i Tyrone i Nord-Irland. Selskapet er familiedrevet av familien Rafferty, i dag 2. generasjon. Familien etablerte og drev før dette selskapet Masterskreen som solgte mange maskiner i Norge på 70 og 80-tallet. Masterscreen ble senere solgt til Nordberg før Portafill ble etablert i 1993. 

Konseptet til Portafill går ut på å utvikle maskiner for kompaktsegmentet innen beltegående sikteverk.

- Istedenfor å levere 10 forskjellige grovverk og 10 forskjellige finverk som de fleste konkurrenter i tillegg til utvikling av nye produkter, har Portafill begrenset dette til ett par modeller av hver sort, og holdt seg til disse gjennom ett par tiår allerede, sier salgssjef i Mineralteknikk, Peder Kvamme.

Dette bidrar igjen til at fokuset er på kvalitet og ytelse og utvikling av de eksisterende maskinene. Maskinene er blitt svært populære i Sverige, og flere er allerede og levert i Norge, i følge en pressemelding.

Kjeft og konknusere

Sandnes-firmaet, Mineralteknikk, vil og i løpet av oktober presentere mobile kjeft og konknusere. Disse leveres både på belter og som semimobile på stativ/sliders.

Denne saken ble første gang publisert 06/10 2015, og sist oppdatert 06/04 2017