Mutleie AS er etablert

Mutleie er etablert på Kløfta og skal leie ut til bygg, anlegg og landbruk

Fra venstre: Roy Hagen salgsdirektør , Erik Høi MD Nordic,  Morten Holter selger ( alle Wacker Neuson),  Mads Lier styreformann Mutleie og Odd Petter Pedersen daglig leder Mutleie.
Fra venstre: Roy Hagen salgsdirektør , Erik Høi MD Nordic, Morten Holter selger ( alle Wacker Neuson), Mads Lier styreformann Mutleie og Odd Petter Pedersen daglig leder Mutleie. Foto: Mutleie
Sist oppdatert

Mutleie AS er etablert i nye lokaler på Kløfta mellom Gardermoen og Oslo.

"Vi er foreløpig en liten, men fleksibel administrasjon, og styre med lang erfaring fra utleiebransjen", heter det i en pressemelding.

Eierne bak Mutleie AS er Gimlegruppen og Emaskin AS, noe som skal gi bred kompetanse og muskler for å lykkes som en ny fullverdig maskinutleier.

30 års erfaring

Som daglig leder er ansatt Odd Petter Pedersen med mer enn 30 års erfaring fra entreprenør og utleiebransjen.

Kjerneområdene vil være maskiner og utstyr til Bygge- og Anleggsbransjen, men landbruk og andre relaterte maskinbrukerbransjer er også relevante.

Det skal ikke minst satses på miljømaskiner, som det er en økende etterspørsel etter, i følge meldingen.

NÅ skal det jobbes hardt for å ta en andel av utleiemarkdet og det vises til høye ambisjoner: "Vårt mål er å løse kundens behov til markedets beste priser."

Wacker Neuson

På maskinsiden er det inngått et tett samarbeid med blant annet Wacker Neuson AS. De ble valgt med bakgrunn i den produktbredden, kjent merkevare i bransjen og fleksibel partner med kort responstid.  

Denne saken ble første gang publisert 12/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017