Nasta og wirtgen og hamm:

Nasta blir forhandler av Hamm

Både Wirtgen og Nasta skal selge Hamm valsetog og komprimatorer

Senior Sales Manager i Hamm North Europe, Eugen Richert i midten, med adm. direktører i hhv. Nasta, Tom Johansen (t.v.) og Rune Gulli i Wirtgen Norway AS.
Senior Sales Manager i Hamm North Europe, Eugen Richert i midten, med adm. direktører i hhv. Nasta, Tom Johansen (t.v.) og Rune Gulli i Wirtgen Norway AS. Foto: Nasta
Publisert Oppdatert

Hitachi- og Bell-forhandleren Nasta og importøren av Hamm, Wirtgen Norway AS, har nylig inngått en avtale om distribusjon og salg av Hamm valsetog og kompakte tandemvalser til grunnarbeider.

Grunn ikke asfalt

Nasta skal selge valser og valsetog som benyttes til å komprimere grunn, ikke asfalt.

Asfaltvalsene fra HAMM skal fortsatt markedsføres og selges av Wirtgen Norway AS.

Daglig leder i Wirtgen Norway AS, Rune Gulli, er svært fornøyd med at Hamm nå også skal markedsføres av Nasta.

Vil bidra til flere og merfornøyde kunder

- Med denne avtalen vil Hamm-kunder på anleggssiden være sikret en enda bedre oppfølging enn tidligere. Som en av landets største og mest anerkjente leverandører til anleggsbransjen, har Nasta et velsmurt salgs- og serviceapparat som dekker hele Norge. Vi tror at Nasta vil bidra til enda flere og mer fornøyde Hamm-kunder i årene som kommer, sier Rune Gulli.

Mange av våre kunder har lenge uttrykt ønske om å få kjøpe valser og valsetog gjennom oss. Etter flere henvendelser fra ulike produsenter bestemte vi oss for å starte søket etter den rette samarbeidspartneren for Nasta.

- Når Wirtgen Norway dukket opp som en mulig samarbeidspartner så falt brikkene på plass. Produktene fra Hamm passer perfekt inn i vår øvrige produktportefølje, og vårt mål om kundenærhet, sier Tom Johansen.

Tom Johansen hos Nasta gir tommel opp for Hamm
Tom Johansen hos Nasta gir tommel opp for Hamm Foto: Nasta