23948sdkhjf

Nasta avdeling Lillestrøm åpnet

Nastas praktbygg på 2500 kvadratmeter åpnet av Sigurd Furulund.

En av stamkundene hos Nasta og den godt kjente maskinentreprenøren Sigurd Furulund fikk æren av å offisielt åpne Nastas praktbygg langs E6.

I dag er det anslagsvis 26 Hitachi-maskiner det Skedsmo-entreprenøren har logoen sin på.

Rev snora

Ikke før hadde Furulund fått nøkkelen, så bli snora klippet, eller skal vi si revet av med deres nye Hitachi LCH490-6.

Siden 2007 har Nastas virksomhet i Lillestrøm holdt til i Tuenveien 75, på Tuen industriområde mellom Lillestrøm og Fetsund. Nå er avdelingen flyttet til noen kilometer vestover til Kjeller Vest 12, 2007 Kjeller.

Det blir beskrevet som et kundesenter hvor alle er operative, altså selger maskiner eller skrur på maskiner. Og nærmere E6 er det ikke mulig å bygge.

Verkstedhallen kan romme 15 maskiner, det er omtrent 4-gangen av hva avdelingen på Tuen Industriområde hadde.

Litt av bakgrunnen er at maskinklargjøring på minimaskiner skal tas her, og etterhvert vil flere maskintyper klargjøres her.

10 års avtale

Tom Johansen, administrerende direktør i Nasta forklarer at Nasta har 10-års leieavtale på bygget og han kan ikke si nøyaktig hva bygget har kostet å sette opp, bortsett fra at det var dyrt.

- Tanken med bygget er å nå hele Akershus og Oslo i tillegg til søndre Buskerud, søndre Oppland og søndre Hedmark.

Showroom-faktor

Å ha et showroom for anleggsmaskiner er ikke så vanlig, men det gir muligheter som maskinoverleveringer, maskinprat og salg av utstyr i ly for vær og vind.

- Det blir fantastisk med nye og større lokaler og den sentrale plasseringen vil gjøre at enda flere bransjefolk finner veien inn til en hyggelig maskinprat smiler en fornøyd maskinselger i distriktet, Tom Ola Bjerkestuen.

Bjerkestuen er en av ca. 20 Nasta-ansatte som vil ha sin arbeidsplass i Lillestrøm.

Om tomta:

Tomta, som er på litt over 13 000 m2 har et bygg på drøyt 2 500 m2 med verksted, vaskehall, lager, undervisningsrom, showrom og administrative områder.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172