NCC overtar Nordisk Fundamentering

Etter godkjent overtakelse av virksomheten blir nærmere 80 ansatte i Nordisk Fundamentering AS overført til NCC Industry

NCC overtar personell og utstyr tilhørende Nordisk Fundamentering AS. Det vil inngå i NCC-enheten Hercules Funamentering. Illfoto: NCC
NCC overtar personell og utstyr tilhørende Nordisk Fundamentering AS. Det vil inngå i NCC-enheten Hercules Funamentering. Illfoto: NCC
Sist oppdatert

NCC overtar personell og utstyr tilhørende Nordisk Fundamentering AS og inntil Konkurransetilsynet har godkjent overtakelsen fortsetter Nordisk Fundamentering AS uforandret sitt arbeid innen fundamentering.

Inn i Hercules Fundamentering

Etter godkjent overtakelse av virksomheten blir nærmere 80 ansatte i Nordisk Fundamentering AS overført til NCC Industry AS og vil inngå i enheten Hercules Fundamentering.

Mats Norberg Division Manager NCC Industry. Foto: NCC
Mats Norberg Division Manager NCC Industry. Foto: NCC

- Vi er svært fornøyde med å kunne overta virksomheten i Nordisk Fundamentering AS og ser frem til å ta imot våre nye medarbeidere etter at virksomhetsoverdragelsen er godkjent av Konkurransetilsynet, sier Mats Norberg, nordisk leder for Hercules i NCC Industry.

Blir stor på fundamentering

Med dette oppkjøpet blir NCC blant de største aktørene i det norske markedet for fundamentering. Det er ventet at Konkurransetilsynet gir sin godkjennelse av oppkjøpet slik at virksomheten kan overtas i løpet av 4. kvartal 2017.

NCC har en strategi om å være en sentral aktør i det norske markedet for fundamentering.

- Med nye medarbeidere fra Nordisk Fundamentering og ansatte i NCC-enheten Hercules Fundamentering, skal vi skape en konkurransedyktig enhet basert på bedriftskulturen vi har i NCC. Vi får en stabil og slagkraftig enhet, som skal tilby våre kunder sikre og effektive tjenester, sier Mats Norberg.

Nordisk Fundamentering AS er en av Norges største aktører innen fundamentering. I 2016 hadde selskapet en omsetning på om lag 252 millioner kroner og om lag 100 ansatte. Selskapet har kontor i Enebakk utenfor Oslo og i Trondheim. Hercules Fundamentering i NCC Industry har kontorer i Oslo og Bodø.