Norges første er firmaets første

Like utenfor Sirkus Shopping på Leangen i Trondheim går nå Norges første ZX135US-6, Hitachi beltegraver med korthekk.

Selger Kim Jørgen Moe, (t.v.) sammen med prosjektleder Thomas Pedersen og maskinfører Terje Iversen ved overleveringen. De neste månedene jobber B.N Entreprenør med grunnarbeidene ved det som skal bli et av landets største NAV-kontorer.
Selger Kim Jørgen Moe, (t.v.) sammen med prosjektleder Thomas Pedersen og maskinfører Terje Iversen ved overleveringen. De neste månedene jobber B.N Entreprenør med grunnarbeidene ved det som skal bli et av landets største NAV-kontorer. Foto: Nasta
Sist oppdatert

Det er Nasta som forteller at det nå i desember beltet seg inn en aldri så liten Norgespremiere hos B.N. Entreprenør.

Det er en av bestselgerne som nå er lansert i ny serie, nemlig 6-serien. Ifølge Hitachi er det gjort mer enn 100 designendringer i forhold til serie 5.

Maskinmodellen står for omkring 15% av bedriftens maskinsalg.

Markedsansvarlig hos Nasta, Jannike Vestrum Hansen, var med maskinselger Kim Jørgen Moe på overlevering. De synes det var ekstra stas den første maskinen også faktisk ble den første hos B.N. Entreprenør.

B.N. Entreprenør ble etablert i 1973 og har i dag 85 ansatte. Entreprenøren har fortiden prosjekter som strekker seg fra Møre til Finnmark og har rammeavtaler med en rekke store kunder som Statskraft, TrønderEnergi og Statoil.

Mange av prosjektene er sentralt i Trondheim sentrum. Derfor har mange av maskinene korthekk. Men det er altså første gang de går for Hitachi.

Denne saken ble første gang publisert 07/12 2016, og sist oppdatert 06/04 2017