Kjøpte den første slike Caten i Norge

Pon melder om stor interesse for denne maskinen. I dag trakk NSS frem sjekkheftet.

Foto: Pon
Publisert Oppdatert

Blekket er ennå ikke tørt på kontrakten før vi får vite at det var Torbjørn Haugo og NSS som kjøpte den første Cat 340 UHD rivningsmaskinen som er solgt i Norge. Maskinen ble prelansert på Bauma i 2016 for å markere ny satsning fra Cat innen dette markedet igjen.

- Det har vært stor interesse for denne maskinen, og nå er altså den første solgt i Norge. Det forteller Vilmundur Theodorsson som er produktsjef hos Pon i en pressemelding.

På bildet er: (Fra venstre) Rune Vestengen, salgssjef Pon Equipment, Torbjørn Haugo, daglig leder NSS og Vilmundur Theodorsson, senior produktsjef Pon Equipment.
På bildet er: (Fra venstre) Rune Vestengen, salgssjef Pon Equipment, Torbjørn Haugo, daglig leder NSS og Vilmundur Theodorsson, senior produktsjef Pon Equipment. Foto: Pon

Maskinen har hydraulisk variabelt understell som gjør at transportbredden går under tre meter. Den tåler også 3600 kilo på UHD bommen og et sikkerhetssystem som regner ut stabiliteten ut fra vekt og utstyr og ikke bare gradene på bommen. Samtidig kommer den med hydraulisk bomkobling som gjør at det å skifte mellom UHD rivningsbom og retro fit bom går på under halvtimen. I følge reklamen gir også kamera på stikken og mye annet snacks sitt til et godt førermiljø.