Ny leder for Peab Asfalt i Norge

Hans Jørgen Sundby (48) startet 1. november som ny leder for Peabs asfaltvirksomhet i Norge.
Hans Jørgen Sundby (48) startet 1. november som ny leder for Peabs asfaltvirksomhet i Norge. Foto: Peab
Sist oppdatert

– Peab har klare vekstambisjoner innen områdene asfalt, pukk, grus og betong i Norge. Jeg er veldig glad for at Hans Jørgen takket ja til å lede asfaltvirksomheten. Han har et bredt nettverk i bransjen, er en erfaren leder og har stor interesse for faget, sier Morgan Falck, administrerende direktør for Peab-selskapene Peab Asfalt, Ferdigbetong og Norwegian Aggregates i en pressemelding.

Sundby er utdannet sivilingeniør ved NMBU (Norges miljø og biovitenskapelige universitet), og har de siste seks årene arbeidet innen vei, asfalt, pukk og anlegg. Han kommer fra jobben som salgs- og markedsdirektør i Lemminkäinen Norge.

Stor interesse

Som leder beskriver han seg selv som tilgjengelig og tydelig. Han er opptatt av å være tett på markedet og kundene, og har stor interesse for asfaltfaget.

– Mitt oppdrag er å skape rammer for vekst og utvikling av Peab Asfalt i Norge. Da mener jeg det er viktig å ha tett dialog med kundene, og investere mye tid på relasjoner og nettverksbygging. Jeg legger også opp til mye reisevirksomhet, for å være tett på virksomheten over hele Norge, sier Sundby.

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2016, og sist oppdatert 06/04 2017