Ny maskinsemi fra Carnehl

Importøren er allerede fullbooket i år på denne.

Den nye maskinsemien CSTV 40-60 har fått på plass flere nye tekniske løsninger. Fra venstre: Ove Kolstad og Odd Vegar Kolstad.
Den nye maskinsemien CSTV 40-60 har fått på plass flere nye tekniske løsninger. Fra venstre: Ove Kolstad og Odd Vegar Kolstad. Foto: PresseHuset
Sist oppdatert

Daglig leder Odd Vegar Kolstad hos Odd Kolstad har hatt store forventninger til den nye maskinsemien CSTV 40-60. - Mange har ventet på denne maskinsemien, som matcher det norske markedet godt. Vi er allerede fullbooket i 2015 på denne. Hvis man bestiller nå kan vi levere på nyåret, forteller han i en pressemelding.

Nykommeren har flere nye tekniske løsninger og forbedringer i forhold til de gamle. Blant annet er den utstyrt med fire 12 tonns SAF aksler, der første og andre aksel er løftbar.


Aksel tre og fire er hydraulisk tvangsstyrt, hydraulisk breddbar fra 2,5m-3,0m. Uttrekket er på 5,75m, egenvekten er på 13 ½ tonn, radiostyring på alle hydrauliske funksjoner og sentralsmøring. I tillegg tilbys også hydrauliske støtteføtter både foran og bak som valgfritt ekstrautstyr.

Størst på tippsemi

- Carnehl er mest kjent for sine tippsemi i Norge hvor de anslår at de selv har omlag 50 prosent markedsandel. Tipp og dumper er vårt hovedområde, men vi har levert en del maskinsemi også gjennom tidene.

Den forrige modellen har vært på markedet i omlag fem år. Nå har vi hørt på brukerne og tatt med oss erfaringene fra de 5 årene og resultatet har vi her, sier Vegar Kolstad.

- På sikt vil vi tilby nye produkter innen asfalt, langtransport- og volumsegmentet. Vi kjenner markedet godt og tør å satse. Med gode leverandører i ryggen kan vi levere behovet til hver enkelt kunde, avslutter Ove Kolstad.

Maskinsemien har radiostyring på alle hydrauliske funksjoner og sentralsmøring.
Maskinsemien har radiostyring på alle hydrauliske funksjoner og sentralsmøring. Foto: PresseHuset

Denne saken ble første gang publisert 08/07 2015, og sist oppdatert 06/04 2017