23948sdkhjf

Nytt agentur på veistål

I mange år har Entrack Norge AS vært kjent som deleleverandøren som kan levere det meste på veldig kort tid. Nå har selskapet fått agenturet på Olofsfors veistål, samtidig som lagerkapasiteten økes.

På det 60 mål store anlegget til Entrack Norge på Grinder i Hedmark, er det store mengder med deler og delemaskiner. En del står ute, men med lagerbygginger på til sammen 7000 kvadratmeter og ca. 400 kvm med "telt" er det meste av deler lagret innendørs.

Selskapet har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kundegruppe og de forsyner kunder over hele landet med blant annet batterier, gummibelter, understell, motorer, skuffer, tenner, beltegear, hydraulikkpumper og mye, mye mer. Totalt er det et sted mellom 15.000 og 20.000 delenummer i systemet.

For ikke lenge siden overtok firmaet delelageret for Kobelco/New Holland-maskiner her hjemme og de etablerte samtidig en ny avdeling i Trondheim. Nå har også selskapet fått agenturet på Olofsfors veistål.

Nytt bygg

- Vi er en totalleverandør til anleggsbransjen og da passet agenturet oss veldig bra. Produktene kjenner vi fra tidligere, siden vi har solgt dem i mange år via Komatsu KVX, sier Herbjørn Haug, ansvarlig for blant annet innkjøp/salg av veistål. Han har vært ansatt i selskapet i mange år og vet hva som skal til for at kundene skal bli fornøyd, men at dem har en stor jobb foran seg. Området firmaet skal dekke strekker seg fra Saltfjellet og sørover.

- Vi har alltid hatt et godt forhold til Olofsfors og vi har mulighet til å påvirke produktene, og sammen kommer vi frem til riktige løsninger. På den måten kan vi få spesiallagde produkter etter kundens ønsker.

Det er viktig å kunne hjelpe kunden med hans/hennes store og små utfordringer, sier Haug. I all beskjedenhet forteller han at det skjærende systemet til Olofors er det beste produktet i markedet og at selskapet har som mål å nå en markedsandel på 25 til 30 prosent.

For å få plass til blant annet slitestålet fra Olofsfors, er de i full gang med utvidelsen av en av lagerbygningene. Antall kvadratmeter skal dobles, fra dagens 1100 til 2200 kvm. Det er montert inn en stor port i enden av bygget for at semier og vogntog kan kjøre inn for lasting og lossing.

- Det hender vi har så mange som sju vogntog innom pr. dag og da er det veldig behagelig og enkelt å kunne stå innendørs under lasting og lossing, sier Robert Kvesetberget. Det er Robert og broren Tom Arne som eier og driver Entrack Norge AS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141