Encon Group:

Oppdaterer feievals for gravemaskiner

Encon videreutvikler sin feievals.

Encon lanserer nå en forbedret feievals.
Encon lanserer nå en forbedret feievals.
Sist oppdatert

I 2009 lanserte engcon en feievalsserie for gravemaskiner, og den skal ha blitt en favoritt blant mange entreprenører, og da først og fremst hos de som jobber med gravemaskin i bymiljøer samt jernbaneentreprenører som feier spor og sporvekslere. Feievalsene, som fås i 5 bredder fra 800 mm og opp til 2000 mm, oppgraderes nå.

Det vil nå også bli tilbudt et helt nykonstruert sprutvern som går over halve feievalsen og som hindrer sprut av grus under feiing. Sprutvernet kan dessuten stilles inn i tre posisjoner og kan enkelt tas av ved behov. Videre modulbygges feievalsene nå med boltede sidestykker/gavler, børstekvaliteten er forbedret, og mellomringene er fjernet. Disse forbedringene gir enklere og raskere børstebytte.

Pontus Johansson, konstruktør og utvikler i engcon Group, er fornøyd med resultatet av arbeidet.

– Den nye serien feievalser er et resultat av ønsker som kunder har formidlet via kundeundersøkelser samt fysiske kundemøter ute i felten, og det nye modulsystemet betyr også at spesialbestillinger av f.eks. bredere feievalser er lettere å produsere, sier Pontus Johansson, som har ledet utviklingsarbeidet av feievalsserien SR 800B – 2000B. Dette i følge en pressemelding fra produsenten. 

 

Denne saken ble første gang publisert 17/04 2015, og sist oppdatert 06/04 2017