Østgård Anlegg og Transport AS blir en del av Isachsen konsernet

Den Bagn-baserte anleggsentreprenøren Østgård Anlegg & Transport AS gikk med virkning fra 1. januar inn i Isachsen Gruppen.

I anledning sammenslåingen ble alle Østgård-ansatte like før helgen invitert til Isachsens hovedkontor i Solbergelva, hvor de ble ønsket velkommen av konsernsjef Kent Jensen og direktør for Anleggsdivisjonen, Anders Høiback.
Foto: Facebook / Isachsen Gruppen
I anledning sammenslåingen ble alle Østgård-ansatte like før helgen invitert til Isachsens hovedkontor i Solbergelva, hvor de ble ønsket velkommen av konsernsjef Kent Jensen og direktør for Anleggsdivisjonen, Anders Høiback. Foto: Facebook / Isachsen Gruppen
Publisert Oppdatert

Anders Høiback, direktør for Anleggsdivisjonen,i Isachsen, forteller at de to selskapene allerede kjenner hverandre godt, og at begge virksomheter har en arbeidskultur som passer den andre godt.

Konsernsjef Kent Jensen i Isachsen definerer sammenslåingen som både viktig og riktig. Deres geografiske nedslagsfelt blir nå ytterligere utvidet. Østgårds kontor forblir lokalisert i Bagn, og alle ansatte blir med videre. Begge deler har vært viktig for oss i denne prosessen, avslutter Jensen.

Systemløft

Vemund Østgård, daglig leder i Østgård Anlegg & Transport AS synes det er utelukkende positivt å bli en del av Isachsen-systemet. De vil få tilgang på mer kompetanse, jobbtilgangen blir mer forutsigbar, samt at de får et systemløft gjennom å knytte til oss gode administrative systemer. Vemund påpeker også at han får utnyttet kapasiteten bedre da det er enklere å være mellomstor avdeling i et stort system, enn å drive selvstendig som noe midt i mellom liten og stor alene.

Østgård Anlegg & Transport AS omsatte i 2014 for ca. 25. millioner, og har 15 ansatte. Dagens eiere (50/50) Vemund Østgård og Laila Lien blir i forbindelse med sammenslåingen aksjonærer i Isachsen Gruppen.

Vi hadde et tett og godt samarbeid på 2013-2014 oppdraget ny E16 Dølveseter-Bagn, og i år jobber vi sammen på E6 Biri-Vingrom jobben.
Anders Høiback, direktør for Anleggsdivisjonen i Isachsen.