Peab fikk asfaltkontrakten

Peab Asfalt har signert kontrakt med Statens vegvesen om asfaltarbeider på Romerike øvre, øst og syd. Kontraktens verdi er på ca. 20,8 millioner kroner.

Foto: Peab
Foto: Peab
Publisert

– Vegvesenets kontrakter på Romerike er populære blant asfaltentreprenørene, og det betyr mye for oss i Peab å få denne jobben. Vi kan utnytte mer av kapasiteten på vårt asfaltverk på Jessheim, og at vi får sysselsatt to av våre dyktige asfaltlag gjennom sesongen på denne kontrakten, sier distriktssjef Hans Petter Skjellum i Peab Asfalt i en pressemelding.

Kontrakten omfatter fresing og asfaltering av gang- og sykkelveier og fylkesveier i kommunene Eidsvoll, Aurskog-Høland, Ullensaker, Nes, Hurdal, Nannestad og Sørum. Totalt skal 14 000 kvm vei freses, og det skal legges ut nærmere 32 000 tonn asfalt.

– Nå er det like før årets asfaltsesong går i gang for fullt, og vi gleder oss veldig til denne jobben. Asfaltverket er tilnærmet perfekt plassert i forhold til hvor de ulike oppdragene skal utføres, og vi ser frem mot å levere asfaltering med høy kvalitet og holdbarhet, sier Peabs prosjektleder Hilde Heieren.

Arbeidene starter opp i mai og vil pågå ut september 2017.