Pon drar en Cat-walk med denne modellen

Marthinsen & Duvholt har kjøpt fem Cat-maskiner. Spesielt én modell skiller seg ut.

Foto: Pon
Sist oppdatert

Om Martinsen og Duvholt AS

Martinsen og Duvholt AS er Vestfolds største grunnentreprenørsfirma. Firmaet har 200 ansatte og omsetning på 765 millioner norske kroner i 2015. Fra 2011 ble Skanska Norge AS majoritetseier i firmaet. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og dekker regionene Buskerud, Vestfold og Telemark, og de har et regionskontor i Oslo som dekker regionen Oslo og Akershus. Firmaet har ca 90 tunge enheter i dag.

Entreprenøren Marthinsen & Duvholt har åpnet pengepungen og handlet maskiner av F-serie gravemaskiner fra CAT. Alle modellene er nye i 2016, er utstyrt med VisionLink og har den nyeste motorteknologien Steg 4 Final.

Maskinene som er handlet denne gangen er Cat 323FL, 325FL CR, 330FL samt to Cat M316F hjulgravere.

Totalt seks allroundere i distriktet

Salgsingeniør for Pon Equipment i Vestfold og Telemark, Robert Hvaal, har totalt solgt hele seks Cat 325FL CR i dette distriktet siden Pon Equipment introduserte denne korthekkmaskinen i Norge i mars 2016.

Søsterselskapet til Marthinsen & Duvholt, Vassbakk & Stol AS i Rogaland valgte tre av denne korthekken inn i sin maskinflåte.

Dette er en smidig korthekkmaskin med egenskapene til en standard gravemaskin. I denne maskinen er det stor og komfortabel hytte, god stabilitet og mye styrke. “Man kan vel si at Cat 325FL CR er den perfekte allround maskinen,” kommenterer Robert Hvaal i en pressemelding.

I sommer kjøpte entreprenøren Eivind Engseth AS tre slike maskiner etter å ha ventet halvannet år på modellen. Da var det allerede solgt 25 enheter på landsbasis. Kanskje vi kan si at Pon drar en Cat-walk med denne modellen?

 

Denne saken ble første gang publisert 21/11 2016, og sist oppdatert 07/04 2017