Pon Equipment og Dyrsku´n inngår samarbeid

Går sammen for å videreutvikle maskin- og anleggsdelen

Pon skal sammen med Dyrsku´n utvikle anleggsdelen av messa. Dyrsku`n 2016 går av stabelen 9.-11.september 2016 og feirer i år 150 årsjubileum.
Pon skal sammen med Dyrsku´n utvikle anleggsdelen av messa. Dyrsku`n 2016 går av stabelen 9.-11.september 2016 og feirer i år 150 årsjubileum. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Pon styrker sin egen tilstedeværelse på en av landets største anleggs- og landbruksmesser.

Sammen med Pon Equipment har vi høye forventninger om å skape enda bedre opplevelser for alle med interesse for maskin og anlegg, kommenterer Annette Ajer, Utstilleransvarlig Dyrsku`n.

Optimalt for pon

”Dyrsku´n er en optimal arena for oss til å møte kunden i en uformell setting. Gjennom satsning på de mindre maskinene de siste årene har vi også hatt mer fokus på kunder i landbrukssegmentet. Dette samarbeidet med Dyrsku’n gir oss en mulighet til å vise oss for denne kundegruppen på deres egen arena. Vi har spennende planer for Dyrsku’n nå i jubileumsåret.” – Espen Paulseth, Markedsdirektør Pon Equipment.

De senere årene har anleggsområdet på Dyrsku´n blitt et av messens viktigste satsingsområder. Over 100 store og små aktører stiller ut sine produkter hvert år og det antas at det signeres handler for opp mot hundre millioner i forbindelse med arrangementet.

For Dyrsku´n 2016 har Pon Equipment inngått en samarbeidsavtale med jubilanten. Sammen skal de styrke Dyrsku´n sin profil og videre satsing på maskin og anlegg.

Landbruket har utviklet seg

For mange er Dyrsku´n assosiert med landbruk og husdyrhold, og det var også det som var opphavet til messa for 150 år siden. Siden den gang har landbruket og norske arbeidsplasser utviklet seg, og i dag ser vi at maskin og anlegg blir viktigere og viktigere for norske bønder.

Den teknologiske utviklingen bidrar til at bønder i Norge kan jobbe på tvers av sitt daglige virke, og spe på med bi-inntekter som brøyting, kantklipping, veirydding etc.

Isolert sett er det maskin og anlegg som står for den størst omsetningen på messa. Det er kanskje ikke så rart når man tar verdien på produktene i betraktning.

 

Er i ekstase

” Vi er i ekstase over å ha med oss en så tung aktør som Pon Equipment på laget. Maskin og anlegg er et stort satsingsområde for oss, og markedet for utstillingsvinduer er så vanvittig stort. Her konkurrerer vi ikke bare med norske messer, men også store internasjonale messer.» sier Annette Ajer, Utstilleransvarlig Dyrsku`n.

Ajer påpeker videre at antallet maskin- og anleggsutstillere på Dyrsku´n har økt betraktelig de siste årene. Dette skyldes at kjernegjestene – bøndene - i større grad driver entreprenørskap og annen virksomhet som krever slike typer maskiner, samt at Dyrskuplassen stadig utvikles og nå kan måle seg med landets ledende anleggsutstillinger.

Denne saken ble første gang publisert 14/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017