Pon satser i nord

Åpner nytt anlegg på 1800 m2 - inviterer til åpen dag.

Nytt bygg og åpen dag i Tromsø. Her er en fornøyd gjeng foran det nye, store anlegget.
Nytt bygg og åpen dag i Tromsø. Her er en fornøyd gjeng foran det nye, store anlegget. Foto: Pon
Sist oppdatert

Pon har riktignok vært tilstede i Tromsø siden 1988, men i lokaler de har leid i Ringveien 78.  I februar i år flyttet de inn i sitt nye anlegg på 1800 m2 ikke langt unna. Ringveien 113 er adressen og regionsleder service for Pon Equiment region Nord, Kjell Kaldfarnes, er glad for anlegget.

- Selv om vi holder til i Tromsø, så skal vi serve alle våre kunder i region Nord og det er viktig med et anlegg som er bra nok for dette formålet. Vi har derfor lenge sett et behov for å utvide, og vi er svært stolte av vårt nye anlegg», sier Kjell Kaldfarnes. De gamle lokalene var på 400 m2.

Det nye anlegget i Ringveien 113 er på 1800 kvm. Det inneholder blant annet to 5-tonns kraner og en 12-tonns kran i verkstedet, ny vaskehall på 200 kvm, eget sveiseverksted, eget komponentverksted, og 200 kvm med delelager.

Åpen dag

Pon Equipment inviterer også til Åpen Dag fredag 24. mars fra kl 10 – 16.  Anlegget er åpent for alle, og samarbeidspartnere fra Gjerstad, Rototilt, Felleskjøpet, Engcon, SMP, Man Trucks & Bus, Cat Finans, SITECH og Pon Rental vil også være på plass for å presentere sine produkter denne dagen. Pon håper kunder og alle maskin-interesserte ønsker å ta turen til oss denne dagen.

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2017, og sist oppdatert 07/04 2017