Rambøll gir gass

Rambøll satser på vei, om noen skulle være i tvil. Tre nye ledere er tilsatt, nytt kompetansesenter etableres og selskapet vant ny storkontrakt.

Direktør for Samferdsel & Byutvikling i Rambøll, Hilde Nordskogen. (Foto: Geir Hasle)
Direktør for Samferdsel & Byutvikling i Rambøll, Hilde Nordskogen. (Foto: Geir Hasle)
Sist oppdatert

– Vi har et av landets beste veimiljøer og nå har vi styrket laget ytterligere, sier direktør for Samferdsel & Byutvikling, Hilde Nordskogen.

– Som kompetansebedrift og samfunnsrådgiver ønsker vi å kjennetegnes av å ha dyktige medarbeidere og tydelig lederskap. Vi stiller høye krav og gir medarbeiderne mulighet til å utvikle seg for å skape sterke fagmiljøer, godt tverrfaglig samarbeid og solid prosjektgjennomføring. Det er spesielt gøy når vi får uttelling for vår kompetanse gjennom viktige og store oppgaver som E6 Kolomoen-Arnkvern, sammen med Hæhre Entreprenør, sier hun.

Tre sjefer

Anette Werkland tiltrer som ny seksjonsleder i Tønsberg 1. juli. Hun kommer fra jobben som avdelingsleder Prosjekt Bydrift i Tønsberg kommune. Hun har tidligere erfaring fra Statens vegvesen, Bane NOR og NVE.

I Drammen tiltrer Unni Hennum Bergill, også som seksjonsleder, i august. Hun kommer fra jobben som seksjonsleder for Statens vegvesen Region Sør. Bergill har hatt en lang karriere i Vegvesenet, og i tillegg har hun jobbet som heltidspolitiker i åtte år i Buskerud fylkeskommune. I tillegg tiltrådte Per Olav Laukli som divisjonsleder 1. mai. Han kom fra Multiconsult, hvor han bidro til å bygge opp Samferdsel og infrastruktur til et av de største forretningsområdene, både i antall ansatte og omsetning. Laukli har også jobbet i Statens vegvesen.

Slås sammen

Fagmiljøene skal styrkes, blant annet med et kompetansesenter i Vestfold, en gang før 2020. Tønsberg- og Sandefjordkontorene slås sammen, og hensikten er å samle miljøene innen bygg, vann, prosjektledelse og samferdsel. Rambøll synes det er naturlig å se etter et bygg med en offensiv miljø- og energiprofil, og ikke minst moderne digitale løsninger som støtter selskapets satsing på BIM og digitalisering.

– Seieren på E6 Kolomoen-Arnkvern er et eksempel på at vi er endringsvillige og beredt til å møte morgendagen. Nye kontrakter og samarbeidsformer krever at vi jobber mer integrert. Med riktig mannskap står vi sterkt rustet til dette, mener Nordskogen.