utstyrsavtale:

Fem år med Steelwrist

Reiersen Entreprenør AS inngår 5 års avtale med Steelwrist AS

Reiersen Entreprenør AS har nå 1.stk Komatsu PC210LC-11 og 1.stk Komatsu PC290LC-11 med Steelwrist-utstyr.
Reiersen Entreprenør AS har nå 1.stk Komatsu PC210LC-11 og 1.stk Komatsu PC290LC-11 med Steelwrist-utstyr. Foto: Steelwrist
Publisert Oppdatert

Reiersen entreprenør AS og Steelwrist AS inngikk den 29.oktober 2018 en historisk avtale. Avtalen innebærer at Reiersen Entreprenør AS vil kjøpe alle sine gravemaskiner fra 0 - 43 tonn uansett merke med Steelwrist hurtigfester og tiltrotatorer.

Daglig leder i Reiersen Entreprenør, Audun Reiersen og Stian Brække, key account manager i Steelwrist AS.
Daglig leder i Reiersen Entreprenør, Audun Reiersen og Stian Brække, key account manager i Steelwrist AS. Foto: Steelwrist

Avtalen gjelder fra dags dato og de neste 5 årene.

- Vi inngår denne avtale med fokus på at våre gravemaskiner blir effektive, lønnsomme og får et høyt sikkerhetsnivå. Sikkerheten er ivaretatt med at både hurtigfestene og tiltrotatorene har Front Pin Lock som standard, sier daglig leder Audun Reiersen.

Komatsu-maskin klar fra Hesselberg med Steelwrist-pakke.
Komatsu-maskin klar fra Hesselberg med Steelwrist-pakke. Foto: Steelwrist

I maskinparken har nå Reiersen Entreprenør 1.stk Komatsu PC210LC-11 og 1.stk Komatsu PC290LC-11, begge utrustet med Steelwrist SQ-teknologi.

- Reiersen Entreprenør er en viktig referansekunde og vi er veldig fornøyd med å få en slik avtale med en seriøs aktør som Reiersen Entreprenør, sier key account manager, Stian Brække i Steelwrist AS.

Abonner på AnleggsMagasinet

Komatsu 210 i arbeid for Reiersen Entreprenør.
Komatsu 210 i arbeid for Reiersen Entreprenør. Foto: Steeelwrist