Renault vil ta anleggsjafs i Norge

Renault vil ta et anleggsjafs og utvider porteføljen i Norge fra januar neste år til også å inkludere C-serien.
Renault vil ta et anleggsjafs og utvider porteføljen i Norge fra januar neste år til også å inkludere C-serien. Foto: Renault
Sist oppdatert

Anleggsbilene til Renault har du ikke sett i Norge tidligere. Nå lover Renault Trucks  at de første bilene vil komme som demobiler hit i landet i februar. Vi snakker om C-rangen, der "C" står for "Construction".

Motorstørrelsene vil være DTI11 380 hk, 430 hk og 460 hk. DTI13 440 hk, 480 hk og 520 hk. Bilen gir mulighet for 11 ulike akselkombinasjoner med akselavstand fra 3 til 6,8 meter, samt 7 ulike førerhus i bredde 2,3 og 2,5 meter.

Bilen beregnet for anleggskjøring, men kan også leveres med ulike påbygg som blant annet sement, snørydding, kran, renovasjon, container og dumper.

I tillegg kan bilen leveres som spesial versjon for ekstra krevende forhold. C-serien er tilgjengelig for bestilling fra januar.

«Tiden er moden for å introdusere Renault Trucks anleggsbiler på det norske markedet sier Waldemar Andre Christensen, administrerende direktør i Volvo Norge.
«Tiden er moden for å introdusere Renault Trucks anleggsbiler på det norske markedet sier Waldemar Andre Christensen, administrerende direktør i Volvo Norge. Foto: Svein-Ove Arnesen

Denne saken ble første gang publisert 12/12 2016, og sist oppdatert 06/04 2017