Risa handler kortreist materiell

Risa + Klepp Mek = sant i tre nye år

Fra venstre:
Tove Ree (Klepp mek), Svein Bø (Risa Service), Kjetil Friestad (Risa Service), Magne Oma (Klepp mek)
Fra venstre: Tove Ree (Klepp mek), Svein Bø (Risa Service), Kjetil Friestad (Risa Service), Magne Oma (Klepp mek) Foto: Klepp Mek
Publisert

Det var sikkert ikke trist for Klepp Mek at Risa nylig inngikk et tettere samarbeid med Volvo. Nå er det nemlig gjort kjent at skuffer og hurtigkoblinger til de nye maskinene blir kortreiste.

I nabolaget til Risa finner vi nettopp Klepp Mek som allerede de siste par årene har vært hovedleverandør av disse produktene til Risa Service sine gravemaskiner.

Den nye Volvo-avtalen vil innebære omkring 100 leveringer av gravemaskiner mellom 14-95 tonn i perioden 2019-2021. På samtlige gravemaskiner skal Klepp Mek levere utstyr. I praksis innebærer dette 100 hurtigkoblinger og rundt 200 skuffer.

- Klepp Mek har vært en solid og god partner for oss nå i to år. Hovedgrunnen for kontraktsfornyelse er kvalitet, leveringsdyktighet og at produktene er produsert i Norge, på Jæren. Vi i Risa Service handler lokalt når vi kan, sier innkjøpssjef hos Risa Service, Kjetil Friestad i en pressemelding.

Dermed blir det også bedre forutsigbarhet og vekst hos Klepp Mek som nylig både har innført skift og økt bemanning.