Risa Service inngår samarbeid med Klepp Mek

Publisert

Risa Service kjøpte nettopp nye anleggsmaskiner av Volvo Maskin som går over en periode på 2 år. Nå inngår Risa Service avtale om å utstyre alle de nye gravemaskinene med skuffer og hurtigkoblinger fra Klepp Mek.

For Klepp Mek innebærer dette leveranse av 45 hurtigkoblinger og 100 skuffer fordelt på grave-, laste-, pusse- og smalskuffer. Det forteller Klepp Mek i en pressemelding.

- Vi er opptatt av sikkerhet for våre ansatte og driftstid på maskinene. Vi vet at kvaliteten til Klepp er på plass, og vi ser frem til et samarbeid med en produsert som sikrer arbeidsplasser på Jæren, sier utleiesjef Kjetil Friestad hos Risa Service Risa Service velger hurtigkoblinger med ekstra sikkerhetsbarriere.

Som standard leveres HK med killås og slangebruddsventil. Ved å aktivere killåsen er man sikret at utstyret ikke faller av ved menneskelig svikt. Som ekstra barriere mot fallende gjenstander leveres alle hurtigkoblinger til Risa Service med sikkerhetskroker. Fremre kroker er forlenget for å fange opp utstyr om kiler ikke er satt i riktig posisjon eller man er uheldig i på- og avkobling. Denne kontrakten gir oss et langsiktig perspektiv for å planlegge en effektiv produksjon. Vi har en god ordreserve som danner grunnlag å øke vår produksjonskapasitet. Vi er stolte av det vi får til på Klepp med produksjonen vår, og er takknemlig for tilliten sier salgssjef Tove Ree hos Klepp Mek.