Ny toppsjef i Mesta

Kommer fra en global lederrolle i Danske Bank

Marianne Bergmann Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS.
Marianne Bergmann Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Foto: Mesta
Publisert

I en pressemelding i ettermiddag opplyser Mesta at Marianne B. Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun kommer fra en global lederrolle i Danske Bank, og har bred ledererfaring fra bankvirksomhet.

Røren er utdannet jurist. De siste 12 årene har Marianne arbeidet i Corporates & Institutions i Danske Bank hvor hun har hatt ulike lederroller, senest en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.

- Jeg har stor tro på at Marianne er riktig person for å ta tak i de muligheter og utfordringer Mesta står overfor framover – bygge stolthet internt, styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Hun er vant med å jobbe i en mannsdominert organisasjon, framstår som en dyktig delegerende leder, er jordnær, forretningsorientert og handlekraftig», sier styreleder John Nyheim i Mesta AS.

Marianne B. Røren tiltrer i stillingen 1. september 2019. Fra samme tidspunkt vil konstituert adm.dir. Arne Roald Larssen gå tilbake til sin stilling som regiondirektør Nord.