Indexator:

Skuffeprogram fra Indexator

- Vi har utviklet et eget skuffeprogram, som vil bli tilbudt i pakker med tre ulike typer skuffer, etter stor etterspørsel fra våre kunder, sier Per Väppling, salgs- og markedssjef i Indexator Rototilt Systems.

Under MaskinExpo vil Indexator lansere tre nye skuffer for bruk på maskiner fra 1,5 til 9 tonn.
Under MaskinExpo vil Indexator lansere tre nye skuffer for bruk på maskiner fra 1,5 til 9 tonn.
Publisert Oppdatert

Det nye skuffeprogrammet inneholder kabelskuffer, pusseskuffer og graveskuffer som er tilpasset for gravemaskiner og gravelastere i det mindre segmentet, fra 1,5 tonn opp til 9 tonn.

- Vi lanserer det nye skuffeprogrammet under MaskinExpo 22.-24. mai, sier Väppling. Med dette utvider vi redskapsutvalget ytterligere og gjør det lettere for kunden da han nå kan velge skuffer som er optimalisert for rototilt. Disse robuste skuffene kombinerer på beste måte vekt, design og slitestyrke til en svært konkurransedyktig pris. Skuffene vil bli solgt i pakker der all de tre typene skuffer inngår, og med dette vil vi ha et konkurransedyktig tilbud, sier Väppling.

I følge Indexator har alle skuffer en gjennomtenkt design slik at de smidig og effektivt kan utføre jobben de er beregnet for. Graveskuffene er utstyrt med Caterpillars tannsystem.

Salgsstart for skuffene er under MaskinExpo 22.-24. mai. De første leveransene til kunder vil skje i løpet av siste halvdel av juni.