Går sammen om oppmåling

Hoem & Aamodt Oppmåling AS og Anko AS går sammen.

Anko har avdelinger i Stavanger, Bergen, Harstad, Trondheim, Oslo og Kristiansand.
Anko har avdelinger i Stavanger, Bergen, Harstad, Trondheim, Oslo og Kristiansand. Foto: Anko/Facebook
Sist oppdatert

- Anko har arbeidet med Hoem & Aamodt Oppmåling om felles leveranser i lengre tid, og ser nå frem til et ennå tettere samarbeide, og til å videreutvikle selskapet som en del av Anko-gruppen», forteller Stian Lomeland, daglig leder i Anko AS.

Forsterket oppmålingstilbud

Hoem & Aamodt Oppmåling AS i Kristiansand ble i april i år et datterselskap av Anko AS, som leverer oppmålingstjenester. I tillegg leverer Anko AS tjenester innen maskinstyring med montering av nye anlegg, og support og service på eksisterende anlegg, fra datterselskapet Anlegg & Maskin Support AS (AMS).

Med Hoem & Aamodt Oppmåling AS som en del av Anko-gruppen, har Anko forsterket tilbudet av oppmålingstjenester, og har nå avdelingskontorer i Stavanger, Bergen, Harstad, Trondheim, Oslo og Kristiansand.

Hoem & Aamodt Oppmåling AS

Hoem & Aamodt Oppmåling AS er Sørlandets eldste oppmålingsselskap etablert i 1973. Selskapets oppdragsgivere er alt fra privatpersoner, små og store entreprenørfirmaer og offentlige virksomheter. Selskapet utfører anleggs- og byggstikking, herunder plassering av bygg, masseberegning og bruker av laserskanning. HAO foretar også grensepåvisninger, og gjør arbeid etter matrikkelloven. I april ble Hoem & Aamodt Oppmåling AS et datterselskap av oppmålingsselskapet Anko AS .

Anko AS

Anko AS leverer et bredt spekter av oppmålingstjenester, slik som industrimåling, geomatikk, masseberegning og dokumentasjon, 3D Laserskanning og kartlegging av data med droner. Anko har levert tjenester til Bygg- og anleggsbransjen siden oppstarten i 1975, men har fra 2015 satset systematisk på leveranse av oppmålingstjenester til anleggsbransjen. Dette er gjort og gjøres parallelt med at Anko blir landsdekkende med avdelingskontorer i flere byer inklusive Oslo.

Anlegg & Maskin Support AS

Anlegg & Maskin Support AS (AMS), er et datterselskap i Anko-gruppen, og leverer servicetjenester og salg av maskinstyring primært til anleggsvirksomhet. AMS driver også samkjøring av servicetjenester og salg, for eksempel ved at selskapet utfører kontroll på maskiner, enkle service- og reparasjoner på utstyret. AMS tilbyr sine tjenester til Hoem & Aamodt Oppmåling AS og til kunder i Kristiansand og Agder-regionen.

- Sammen skal vi så snart som mulig og på best mulig måte, utvikle regionen Kristiansand (Agder-fylket) for leveranse av tjenester fra Hoem & Aamodt Oppmåling AS, Anko AS og AMS AS. I tillegg vil Hoem & Aamodt Oppmåling AS bistå med arbeid etter matrikkelloven i prosjekter ved andre avdelinger i Anko, forteller Stian Lomeland.

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2020, og sist oppdatert 25/05 2020