Stavdal og Loxam slår seg sammen

Utleieselskapene Stavdal AS og Loxam AS har slått seg sammen, og nå skal det nye selskapet satse videre i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Erik Nerbøvik Stensby i Stavdal Oslo.
Erik Nerbøvik Stensby i Stavdal Oslo. Foto: Stavdal
Publisert

De to bedriftene ble fusjonert med virkning fra 1. mai 2020, og navnet på det nye selskapet blir Stavdal AS.

Hovedkontor på Furuset

Dermed blir Loxams avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen slått sammen med Stavdals avdeling på Furuset i Oslo. De to Oslo-avdelingene til Stavdal og Loxam vil bli samlokalisert på Furuset der også hovedkontoret for det nye selskapet vil ligge.

Oslo, Bergen og Trondheim

– Målet med sammenslåingen er å etablere et sterkt selskap som skal angripe de lokale markedene i byer som Oslo, Bergen og Trondheim, forklarer daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby. Han blir nå leder for de sammenslåtte selskapet som vil få totalt 30 ansatte.

Stavdal i Trondheim.
Stavdal i Trondheim. Foto: Stavdal

Det nye selskapet skal være en uavhengig liftspesialist innen markedet for små- og mellomstore bedrifter. I tillegg skal de leie ut utstyr til større landsdekkende bedrifter og mer omfattende prosjekter samt til privatpersoner som bare skal male huset eller bygge terrasse. I maskinparken blir det både spesiallifter og stillaser, men samtidig et bredt utvalg av annet utstyr. Stavdal skal legge vekt på å være fleksible og har blant annet egne servicefolk som kan rykke ut på kort varsel.

Stavdal i Bergen.
Stavdal i Bergen. Foto: Stavdal

– Målet er at våre felles kunder skal få en minst like god, og helst bedre, kundeopplevelse i det nye selskapet, påpeker daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby.

Styreformann i Stavdal AS; Øyvind Emblem, har store forhåpninger til sammenslåingen.

– Det er gledelig at vi nå får satt sammen et nytt, frittstående, fleksibelt og profesjonelt drevet selskap innen utleiebransjen. Jeg er imponert over kompetansen i de to bedriftene, og sammen vil de utgjøre et veldig slagkraftig selskap. Vi skal fortsette å bygge Stavdal som en sterk merkevare innen utleiebransjen, sier Emblem.