Steinexpo som planlagt i april

Den 11. steinexpo er fortsatt fast planlagt våren 2021 fra 14. til 17. april 2021.

Bilde fra da Anleggsmagasinet besøkte messa i 2017.
Bilde fra da Anleggsmagasinet besøkte messa i 2017. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

For øyeblikket er det ingen som kan forutsi hvordan pandemisituasjonen vil utvikle seg til våren, men messearrangøren Geoplan GmbH er fortsatt optimistisk, står det i en pressemelding fra Steinexpo.

En av grunnene er at et antall utstillere (rundt 85%) som hadde registrert seg for den opprinnelige messedagen i slutten av august 2020, bekrefter sin deltakelse på de nye datoene 14.-17. april 2021.

Messa har tidligere samlet 50.000 besøkende i steinbruddet med 290 utstillere.

Det er god plass i bruddet med ca 180.000 kvadratmeter satt av til messa.
Det er god plass i bruddet med ca 180.000 kvadratmeter satt av til messa. Foto: Steinexpo

Nesten alle ledende selskaper skal være representert på steinexpo 2021, står det videre i meldingen. Lista med foreløpige utstillere kan du se her.

Basaltbruddet ligger i Homberg/Nieder-Ofleiden, nord for Frankfurt.

Forespørsler og nye registreringer mottas fortsatt disse ukene. Dette bekrefter indirekte at bergindustri og tilslagsprodusentene ser ut til å ha stabil etterspørsel. Dette øker også investeringsklimaet i bransjen.

Utendørs messe

En annen fordel med steinexpo er at det er en "friluftsmesse" i et romslig steinbrudd (180.000 kvadratmeter). Noen av de generelt gjeldende sikkerhetsforanstaltninger vil være enklere å implementere her enn det som er mulig i utstillingshaller.

Geoplan GmbH er i kontinuerlig koordinering med myndighetene for å implementere et hygienekonsept skreddersydd for friluftsmessen, avslutter pressemeldingen.