Sterk vekst

Hella Maskin inngår samarbeidsavtale med Machine Partner på utleie av 3D maskinstyringssystemer.

Glenn Asdal fra Hella Maskin og daglig leder i Machine Partner, Gunn Hege Bruserud foran den første installasjonen.
Glenn Asdal fra Hella Maskin og daglig leder i Machine Partner, Gunn Hege Bruserud foran den første installasjonen. Foto: Hella Maskin
Publisert Oppdatert

Machine Partner i Holmestrand er i sterk vekst som maskinutleier om dagen står det i en pressemelding fra Hella Maskin.

Tilbakeleie

I tillegg til en økende aktivitet generelt i markedet, har bedriften også en avtale med Liebherr om tilbakeleie av demo maskiner som skal testes av kunder over hele landet.

Fremeleie

Når det gjelder 3D maskinstyring , er dette et eget fag som i utgangspunktet er utfordrende for maskinutleier å supportere. Bedriften har derfor inngått en avtale med Hella Maskin om å fremleie 3D systemer fra Novatron i Finland.

Hella Maskin vil i den sammenheng stå for all support og service av systemene som blir leid ut, og dermed kvalitetssikre at leiekundene får en god opplevelse også på maskinstyringen. I tillegg kan kundene tilbys full støtte for datahåndtering rundt de aktuelle prosjektene som maskinene skal gå i, står det i pressemeldingen fra Hella Maskin.

Christoffer Bruserud fra Machine Partner (til venstre) og Jon Hella er fornøyde med avtalen som ble inngått under MEF arrangementet på Storefjell.
Christoffer Bruserud fra Machine Partner (til venstre) og Jon Hella er fornøyde med avtalen som ble inngått under MEF arrangementet på Storefjell. Foto: Hella Maskin

Avtalen gjelder i første omgang leveranse til 12 maskiner, og begge parter ser et stort potensiale i å videreutvikle dette konseptet.