Ny internasjonal VA-messe

Stockholmsmässan lanserer VA-messen Water & Wastewater.

Med bakgrunn i de mange utfordringene vi står ovenfor i VA-bransjen vil svenskene etablere en internasjonal VA-messe i Stockholm.
Med bakgrunn i de mange utfordringene vi står ovenfor i VA-bransjen vil svenskene etablere en internasjonal VA-messe i Stockholm. Foto: Fredrik Saugstad
Publisert Oppdatert

Mot bakgrunn av VA-bransjens store utfordringer lansere Stockholmsmässen en ny internasjonal VA-messe, Water & Wastewater.

Dette melder det svenske fagbladet Entreprenad.

Under tre dagar, 14-16 september 2021, kan de besøkende på Water & Wastewater ta del av både teori, praksiss, høre på seminar, prate med spesialister, se på ny teknikk og produkter. I tillegg vil det være utstillere og leverandører av utstyr og tjenester innen VA, vannrensing, IT, målings-, styrings- og reguleringsteknikk, drift, vedlikehold, forskning, konsultasjon og flere andre områder.

– Vi skal etablere Water & Wastewater til en sterk og hyggelig bransjemøteplass i nært samarbeid med ledere i bransjen. Messeuka får gjerne sette en spotlight på bransjen som vi kan oppnå gjennom et program som tar opp aktuelle samfunnsspørsmål der VA spiller en avgjørende rolle, sier Peter Söderberg , projektsjef for Water & Wastewater.

Messen arrangeres i samarbeid med VA-seksjonen i VVS-fabrikanternas råd.