Talent fra Fiat

Fiat Talento er vist og med den (og Mitsubishi-kloningen Fullback i pickupsegmentet) tar Fiat Profesional sikte på å levere biler til hele spekteret av lette nyttekjøretøy.

Fiat Talento er et samarbeidsprosjekt med Renault, bilen blir snart Norges-aktuell gjennom den nye Fiat-importøren FCA Norway AS (Fiat Chrysler Automobiles).
Fiat Talento er et samarbeidsprosjekt med Renault, bilen blir snart Norges-aktuell gjennom den nye Fiat-importøren FCA Norway AS (Fiat Chrysler Automobiles). Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Talento, som er et samarbeidsprosjekt med Renault, plasserer seg størrelsesmessig mellom Doblò Cargo og Ducato og skal kjempe om kunder sammen med de identiske Opel Vivaro, Renault Trafic og Nissan NV300.

Bilen operer i 3-pallers segmentet og varerommet måler 5,2 kubikkmeter med kort akselavstand og 8,6 kubikkmeter med lang akselavstand og høyt tak. Motorene på de utstilte bilene var 1,6-literne på 125 og 145 hestekrefter med henholdsvis 320 og 340 Newtonmeter.

I Norge er det FCA Norway AS som har tatt over importen av Fiat, men fortsatt vil RSA-butikkene forbli det viktigste forhandlernettverket ser det ut som. Bilene kommer nå på høsten.

Denne saken ble første gang publisert 10/10 2016, og sist oppdatert 06/04 2017