23948sdkhjf

Tertnes Holding Industri kjøper Bulder AS

Mesta AS og Tertnes Holding Industri AS har kommet til enighet om at Tertnes Holding Industri kjøper Mesta sin eierpost i maskin, utstyr og verksteds gruppen Bulder AS. Bulder har operert som konsern i under et år og en ser allerede verdien av samkjøringen av selskapene Mesta Verksted, Motorsalg Øverum Slitedeler og Yours Equipment i denne gruppen.

Mesta kommer fortsatt til å være en viktig samarbeidspartner til alle selskapene i Bulder for å kunne utvikle kjernevirksomheten sin innen drift og vedlikehold av vei og bane i Norge.

Les også: Mesta og Tertnes Holding etablerer nytt konsern

Mesta inngikk 1.mars i år en tre-årig rammeavtale med Bulder Verksted, denne avtalen er viktig og vil være et knytningspunkt mellom selskapene. -Jeg ser frem til et langt og godt samarbeid med Bulder selv om vi nå trekker oss ut fra eiersiden, sier adm. dir i Mesta Harald Rafdal.

Tertnes Holding Industri kommer til å fortsette utviklingen av Bulder selskapene for at de skal vokse og være en totalleverandør til anleggsbransjen.

Les også: Bulder braker løs

Bulder tilbyr landsdekkende verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører. Blant merkenavnene finner vi Terex, Kato, Atlas og Rasco.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.049