Fredheim maskin:

Knuse- og sorteringsbonansa i Spydeberg

Skal vise 60 maskiner på totalt 2000 tonn

Fra oktober-dagene i fjor.
Fra oktober-dagene i fjor. Foto: Fredheim Maskin
Publisert Oppdatert

For 9. gang skal Fredheim Maskin vsie det siste fra sine leverandører og med påfølgende tur til den nye Keestrack fabrikken for kunder.

Det er dagene 18. til 20. oktober Spydeberg-bedriften viser frem sine fem merkenavn Keestrack, Sandvik, Rammer, Telestack & Neuenhauser.

I år tar de i tillegg med seg Hesselberg Maskin, Scania, Esbjug Transport og Sørby Utleie som medutstillere.

Knusende nyheter

Av helt nye maskiner skal det vises en løsning fra Keestrack med fullelektrisk 2trinns knusing med sikting og opplag. I tillegg vises det en 100% plugg-in/plugg-ut løsning, der alle maskinene kan gå for egen motor eller ekstern strømkilde/nettstrøm (hybrid).

De største nyhetene er B7e kjefteknuser med Sandvik CJ412 ”1208” knuser og Volvo motor/strømdrift og H6e konknuser med med Sandvik CH440 ”4800” knuser og Volvo motor/strømdrift og 3deck sikt med retur. Begge med avløftbar motorenhet som kan stå på maskinen under produksjon eller løftes til siden for å komme vekk fra støv og vibrasjoner. Maskinene har også mulighet til å gå på nettstrøm helt uten motorenheten.

I følge Fredheim blir dette den største og bredeste samlingen av mobile knuse- og sikteverk og opplagsmaskiner som noen gang er vist på Skandinavisk jord.

Det stilles ut ni Sandvik-verk og hele 40 Keestrack-produkter.
Det stilles ut ni Sandvik-verk og hele 40 Keestrack-produkter. Foto: Fredheim Maskin