Sitech Norway med svensk samarbeid:

Tilbyr Faro Focus

Sitech Norway tilbyr ny generasjon Faro laserskannere i samarbeid med ATS.

Den nye laserskanneren skal gi fordeler som mulighet for skanning i direkte sollys. Det brukes en klasse-1-laser som ikke gir øyeskader om man ser direkte p skanneren under arbeid, i følge en pressemelding fra Sitech Norway AS
Den nye laserskanneren skal gi fordeler som mulighet for skanning i direkte sollys. Det brukes en klasse-1-laser som ikke gir øyeskader om man ser direkte p skanneren under arbeid, i følge en pressemelding fra Sitech Norway AS
Publisert Oppdatert

Sitech Norway AS kan i samarbeid med ATS i Sverige nå tilby norske entreprenører og tunnelentreprenører kompakte skannerene av typen Faro Focus og Faros Focus X330. I følge daglig leder i Sitech, Karsten Haukås, kjennetegnes skannerene med sine lave vekter og beskjedne mål og skal være enkle verktøy for profesjonell skanning av blant annet bergrom og skjæringer.

Forskjellen på den nye generasjonen og forrige er en doblet effekt på skannet som skal gi omtrent halve støymengden. Dette skal igjen gi fordeler som mulighet for skanning i direkte sollys og det brukes en klasse-1-laser som ikke gir øyeskader om man ser direkte på skanneren under arbeid, i følge en pressemelding fra Sitech Norway AS. De nye skannerene har også fått en innebygget GPS-sensor som gir en koordinat på skannet.

Forventningsfull

Karsten Haukås gleder seg til å vise sine kunder den nye generasjonen av Faro-skannere. Han har lang erfaring med tunnel- og gruverelaterte virksomheter og har god tro på at skanneren blir en suksess.

- Spesielt med tanke på at det kan komme ny og utvidede krav fra myndighetene når det kommer til dokumentasjon av utførte arbeider, forklarer Haukås.

Mye innebygget

Noen av egenskapene er: Innebygget GPS, multisensor (kompass, Altimeter og Inklinometer), fjernkontroll via Wlan fra PC eller mobil, Intuitivt touchscreen display, integrert fargekamera, høykapasitetsbatteri, SD-kort, klasse-1-laser, rekkevidde fra 130 til 330 meter, 976.000 punkt per sekund, standardoppløsning som gir ca. 68 punkt pr kvadratcentimeter ved 10 meters avstand.

I følge pressemeldningen skal skanneren være lett i bruk og prisen skal også være konkurransedyktig.

Komplett fra Sitech

Med samarbeidet med ATS kan Sitech Norway tilby bransjen en komplett portefølje. Fra sofistikerte totalstasjoner til bygg og anleggsbruk, maskinkontrollsystemer til alle maskiner og typer, marine løsninger for sjøentreprenører, Trimble vektsystemer, og nå løsniner for skanning av skjæringer, tunneler og andre bergverksrom, heter det i pressemeldingen.