Etter hako-konkursen:

Traasdahl overtar hammer- og griper-agenturene

Har overtatt Tecpac og Giant (Hako) fra Hako Maskin

Eksisterende kunder av hammere, griper og vibroplater som er kjøpt hos Hako Maskin vil for fremtiden bli ivaretatt av Traasdahl AS
Eksisterende kunder av hammere, griper og vibroplater som er kjøpt hos Hako Maskin vil for fremtiden bli ivaretatt av Traasdahl AS Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Hako Maskin AS gir i takknemlighet stafettpinnen videre til Traasdahl AS, som nå har overtatt agenturene på Hako (Giant) hammere, Hako gripere og Tecpac vibroplater, i Norge, heter det i en pressemelding fra Traasdahl.

Bakgrunn:

I juni gikk Hako Maskin (importør av LiuGong-maskiner) på Hensmoen utenfor Hønefoss konkurs. Ifølge Ringeriges Blad har bedriften hatt en kreditorgjeld på 24 millioner kroner. Hva som skjer med agenturene på LiuGong og MB Crusher er foreløpig ukjent.

Utstyrskundene skal bli godt ivaretatt

Eksisterende kunder av hammere, griper og vibroplater som er kjøpt hos Hako Maskin vil for fremtiden bli godt ivaretatt av Traasdahl AS, forsikres det i pressemeldingen. Samtidig opprettholdes deletilgang og service.

Traasdahl har overtatt delelageret i sin helhet og dette komplementeres nå med nye bestillinger.

Nye hammere, gripere av alle modeller og vibroplater er på vei til lager.

I Norge er det solgt et betydelig antall hammere, tilnærmet 3000 stk, og i overkant av 1500 gripere. Det er levert ca 350 Tekpac vibroplater. Produktene har vært priset gunstig pris , har god kvalitet, samt at varene er lagerført, står det i pressemeldingen.

På Østlandet og i Tromsø

Det skal være lagt til rette for at kundene skal oppleve overgangen som smidig. Og vi jobber for at den eneste konkrete forandring for kunde vil være kontaktinformasjonen.

Lagerlokasjon vil bli delt mellom vårt lager sentralt på Østlandet og vårt lager i Tromsø, som skal serve kunder i hele Norge. Dette vil øke effektiviteten og sikre kundene kort leveringstid.