Tre nye modeller i 800i-serien

Sandvik 800i-serien med tilkoblete konknusere utvides med tre nye høy-ytelses modeller.

De tre nye modellene CH830i, CH840i og CS840i gir 800i-serien et løft .
De tre nye modellene CH830i, CH840i og CS840i gir 800i-serien et løft . Foto: Sandvik
Publisert Oppdatert

Alle levereres med det nye Automation and Connectivity System (ACS) som standard, forteller Sandvik i en pressemelding.

Flere oppgraderinger

Konknuserne i den nye Sandvik 800i-serien har fått mekaniske oppgraderinger, tillkoblingsmuligheter, avansert automatisering og ombyggingsfunksjoner som gir høy ytelse, maksimal driftstid og høy holdbarhet til lavest mulig kostnad, står det videre.

For gruve- og pukkverksdrift

De tre nye modellene CH830i, CH840i og CS840i skal gi 800i-serien et løft og tilby pålitelig og intelligent knusing for gruve og pukkverksdrift, heter det.

Tilkoblete konknusere

Alle knusere i den nye 800i serien kommer med det nye ACS og er tilkoblet My Sandvik-portalen. Dette skal gi ledere og operatører tilgang til og muligheten til å administrere all informasjon de trenger for å ta viktige beslutninger. My Sandvik kan brukes på både smarttelefoner, nettbrett og PC.

Automatisering

800i-serien er utstyrt med det nye Automation and Connectivity System (ACS) som standard. Systemet overvåker og optimaliserer knuser-egenskapene kontinuerlig og kontrollerer det komplette smøresystemet.

Boltet istedet for sveiset

Slitedeler er boltet istedet for sveiset, så et bytte går 90 prosent raskere.

Overtrykkssystemet skal holde støvet ute og offline filteret gir renere olje og opptil fem ganger lengre levetid, ifølge Sandvik.

Helt ny eller som ny

Modellene i 800i-serien kan kjøpes som en helt ny knuser eller som en Sandvik Reborn-løsning hvor man erstattter den eksisterende knuseren og gjenvinner eksisterende materiale og infrastruktur.

SANDVIK 365

Med Sandviks serviceavtaler får kundene sikrere drift, lavere driftskostnader og lang produksjonstid, avsluttes pressemeldingen.