Tre utleieselskap blir en stor aktør

Utleiesenteret, Akershus Utleie og Høydespesialisten skal utvikle ett selskap

Utleiesenteret i Drammen. Profileringen og navene består slik de er i dag, men de tre skal ble drevet som et selskap med nye investorer.
Utleiesenteret i Drammen. Profileringen og navene består slik de er i dag, men de tre skal ble drevet som et selskap med nye investorer. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

I en pressemelding fra de tre utleieselskapene Akershus Utleie, Utleiesenteret og Høydespesialisten heter det at "Vi forener kreftene for å levere enda bedre".

Samme firmanavn

AnleggsMagasinet har fått vite at firmanavene og profileringen består slik den er i dag på de tre selskapene, men at de blir drevet som et selskap.

Våre selskaper forener kreftene slik at kundene våre får et mer komplett tilbud både med hensyn til materiell, service og geografisk dekning, heter det i pressemeldingen som er signert Lasse Kjøsterud (Utleiesenteret), Tommy Jensen (Høydespesialisten) og Alfred Bakken fra (Akershus Utleie).

900 lifter og 100 gravere

Sammen ønsker aktørene å utvikle et konkurransedyktig selskap som kan levere alle tjenestene kundene har behov for. Samlet skal de bli den største aktøren innen utleie av maskiner og materiell på Østlandet. Blant annet vil selskapet disponere 900 lifter og 100 gravemaskiner.

De tre selskapene har til sammen over 100 ansatte. Samlet omsatte selskapene i 2015 for cirka 230 millioner kroner og oppnådde et driftsresultat på litt over 40 millioner kroner. I år ventes omsetningen å passere 300 millioner kroner og resultatutviklingen er positiv, i følge meldingen.

Investorene og gründerne Terje Stykket og Rune Isachsen er nå med på laget, og vil  01.01.2017 overta 51 prosent av askjene.

Denne saken ble første gang publisert 16/12 2016, og sist oppdatert 06/04 2017