Vant "Product of the year" under IAPA

Hybeko fikk solid anerkjennelse for sin tunnellift produsert i Skien.

Hybeko Tunnel 3390 RT er utviklet fra en Genie GS90.
Hybeko Tunnel 3390 RT er utviklet fra en Genie GS90. Foto: Hybeko
Sist oppdatert

Hybeko fikk prisen «Product of The Year» med tunnelliften Hybeko - Tunnel 3390 RT, i klassen «Scissor Lifts & Vertical Masts». Prisen ble vunnet i konkurranse med flere verdensledende produsenter under den årlige “The International Awards for Powered Access” (IAPAs) som ble holdt i Dubai forrige uke.

- Prisen er en anerkjennelse av arbeidet som er gjort ift utvikling og produksjon av den nye liften, i tillegg til at Hybeko som selskap blir markedsført i hele Europa» sier daglig leder Espen Johannessen i en uttalelse. Prisen gjør oss ytterligere motivert til å fortsette arbeidet med å utvikle andre produkter basert på Genie-merket, legger han til.

Hybeko Tunnel 3390 RT

• Kjøring i høyden med inntil 8o helling
• Jobb lovlig og mer effektivt
• Farlig eksos redusert til et minimum
• To batterier og to kretser gir alltid start

Under Vei og Anlegg 2018 ble liften vist for første og daglig leder Espen Johannesen forklarte at produktet er tatt frem på etterspørsel fra kundene.

(Fra høyre) daglig leder Espen Johannessen og styreleder Svein Inge Forland mottar prisen av Karin Nars, medeier og styreleder i Dinolift OY, samt Rania Ali fra IAPA.
(Fra høyre) daglig leder Espen Johannessen og styreleder Svein Inge Forland mottar prisen av Karin Nars, medeier og styreleder i Dinolift OY, samt Rania Ali fra IAPA. Foto: Hybeko

Liften er CE merket og produsert i henhold til det Europeiske direktivet EN 280. Tunnelliften er basert på en modell levert av Genie.

Denne saken ble første gang publisert 09/04 2019, og sist oppdatert 08/04 2019