Varmende norsk avtale

Felleskjøpet og HeatWork inngikk nylig en avtale som skal gi kunder enklere og mer effektiv service og vedlikehold på mobile varmekraftverk.

En Heatwork HW3600 i korrekte omgivelser.
En Heatwork HW3600 i korrekte omgivelser. Foto: Heatwork
Sist oppdatert

I første omgang omfatter avtalen Sør- og Midt-Norge. Heatworks mobile varmekraftverk er egnet for blant annet landbruk, små- og store bedrifter, og bygg og anleggsbransjen. Teletining, byggvarme, tørking, varmebehandling og skadesanering er vanlige anvendelsesområder.

Bedre og mer service

Behovet hos bønder, løsningene til Heatwork og nedslagsfeltet til Felleskjøpet er viktige elementer i avtalen. Med over 100 Felleskjøpet-butikker og et stort servicenett i hele landet ønsker HeatWork å styrke sin lokale tilstedeværelse gjennom å tilby enda bedre og mer effektive service- og vedlikeholdstjenester til sine kunder, heter det i en pressemelding.

– Vi lever av å ivareta våre kunder, og med Felleskjøpet på laget er vi trygge på at alle våre eksisterende og nye kunder får den hjelp og støtte de trenger. Dette gleder vi oss over, og vi kommer til å ha ett tett samarbeid med Felleskjøpet, sier daglig leder Reidar Schille i HeatWork.

Får økt oppdragsmengde

Avtalen skal utfylle flere felles behov. Felleskjøpet får økt antall oppdrag i lavsesong og HeatWork får en samarbeidspartner med høy kvalitet hvor kundene blir godt ivaretatt, ifølge pressemeldingen.

– Felleskjøpet er svært fornøyd med å få norskeide HeatWork med i sitt virke. Dette er norskproduserte produkter med fokus på kvalitet og utvikling i tråd med markedet, noe som passer godt til vår strategi, sier Roar Kongsten, ettermarkedssjef maskin i Felleskjøpet Agri.

Denne saken ble første gang publisert 26/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017