Veidekke bygger Bring-terminal

Kontraktssummen er på 100 millioner kroner ekskl. mva.

Byggearbeidene starter opp i slutten av april, og det hele skal være ferdigstilt i første kvartal 2017.
Byggearbeidene starter opp i slutten av april, og det hele skal være ferdigstilt i første kvartal 2017. Foto: Veidekke
Sist oppdatert

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge enda en ny logistikkterminal for Posten og Bring, denne gang i Bjerkvik like nord for Narvik.

Det skriver Veidekke i en pressemelding.

Logistikkterminalen blir en del av Postens terminalnettverk for brev-, pakke- og godshåndtering.

Prosjektet i Bjerkvik består av en bygning på 6.100 m2 og cirka 24.000 m2 utomhusarealer. I hovedsak omfatter de bygningsmessige arbeidene produksjons- og administrasjonsarealer.

- Dette er et viktig prosjekt for Veidekke i Nord-Norge. Det at Posten på nytt velger Veidekke som leverandør for å bygge en av sine nye terminaler er en tillitserklæring som vi er meget takknemlig og stolte over, sier Ronny Robertsen, distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Nord Norge.

- Erfaringsoverføring internt i Veidekke fra tidligere leveranser til Posten har vært viktig for oss i tilbudsprosessen. I tillegg har Veidekke i Nord-Norge over tid utviklet kompetanse som passer denne typen prosjekter godt. Vi ser frem til å få jobbe sammen med kunden og våre samarbeidspartnere på en måte som involverer alle i planlegging og gjennomføring av prosjektet, avslutter Robertsen.

 

Denne saken ble første gang publisert 04/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017