Veidekke bygger logistikksenter for Bring og Posten

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge nytt transport- og logistikksenter for Posten og Bring på Torgårdsletta syd for Trondheim. Kontraktssummen er 272 millioner kroner ekskl. mva.

Bildet viser distriktsleder Ståle Brovold fra Veidekke Entreprenør (t.v.) og eiendomsdirektør Edvard Nervik i Posten Eiendom.
Bildet viser distriktsleder Ståle Brovold fra Veidekke Entreprenør (t.v.) og eiendomsdirektør Edvard Nervik i Posten Eiendom. Foto: Veidekke
Sist oppdatert

Transport- og logistikksenteret blir en del av Postens terminalnettverk for brev-, pakke- og godshåndtering. Prosjektet på Torgård består totalt av seks bygninger på tilsammen 26.500 m2. Hovedarealene er tilknyttet godshall, postterminal, parkeringshus og administrasjonsbygg.

- Vi skal gjennomføre prosjektet i arbeidsfellesskap med Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg i Sandefjord, som har solid kompetanse på denne type bygg. Dette viser hvordan vi kan løse oppgaver ved å samarbeide på tvers i Veidekkekonsernet, sier Ståle Brovold, distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Trondheim.

- Vi er svært stolte og glade for den tilliten Posten har vist Veidekke ved å tildele kontrakten til oss. Her skal vi gjennom det vi kaller «Involverende Planlegging» sørge for gode arbeidsprosesser i tett samarbeid med byggherre, underentreprenører og leverandører gjennom hele prosjektet. Nå gleder vi oss til å ta fatt og komme i gang med byggingen, avslutter Brovold.

Byggearbeidene starter opp i november, og det hele skal være ferdigstilt til februar 2017.

 

Denne saken ble første gang publisert 19/10 2015, og sist oppdatert 06/04 2017